Droogijsreiniging

”De unieke manier van reinigen”

Snel

Droog

Schoon

Wat is Droogijsreiniging

Droogijsreiniging is een manier van reinigen waarbij droogijs als blaasmiddel gebruikt wordt. Met ijs van -80 graden is droogijsreiniging bijzonder milieuvriendelijk, effectief en tijdbesparend. Met droogijsreiniging is heel veel mogelijk. 

Wat is droogijsreiniging - Droogijs 1 kg

Wat doet ULTECH?

ULTECH doet veel als het gaat om het reinigen met droogijs. Met name in de autobranche is ULTECH zeer actief. Maar op aanvraag is ook veel mogelijk!

Wat doet ULTECH?

ULTECH doet veel als het gaat om het reinigen met droogijs. Met name in de autobranche is ULTECH zeer actief. Maar op aanvraag is ook veel mogelijk!

Wat vinden andere mensen?

Paar x gebruik gemaakt van de service hier. Fantastische ervaringen met het reinigen van auto interieurs door middel van droogijsreiniging. Vlekken op stoffen bekleding en hemeltjes verdwenen als sneeuw voor de zon.
Fam. Haaksma
Google review

Droogijsreiniging op locatie

Met droogijs kunnen veel verschillende voertuigen, meubelen of industriële producten worden gereinigd. ULTECH heeft een ingerichte servicebus waarmee er op locatie gereinigd kan worden. Vraag naar de mogelijkheden voor het reinigen met droogijs. 

Auto's reinigen op locatie met droogijs

Veelgestelde vragen over droogijsreiniging

De kans op beschadigingen bij professioneel reinigen is vrijwel uitgesloten. ULTECH heeft al ruim 10 jaar ervaring met het reinigen van droogijs. Wij weten precies wat we wel en niet kunnen reinigen. 

Nee, wij reinigen veel elektromotoren en ander elektrisch aansluitingen. Bij het reinigen van het interieur van de auto kan er niets schadelijks op dit punt gebeuren. Het reinigen met droogijs is volledig veilig. 

Ja, dat is allemaal heel goed mogelijk. Met droogijs kunnen wij veel verschillende producten reinigen. Denk hierbij aan zijpanelen, dashboard, stoelen en banken, hemel, deurstijlen, motor- en bagageruimte etc. Ook bij deze onderdelen is er geen kans op beschadiging. 

Ja, dat is mogelijk. Droogijs neutraliseert de geur en zal een groot gedeelte van de geur laten verdwijnen. Alle stoffen delen in een auto waar rook in zit wordt verdreven door Co2 bevriezing. ( incl. ventilatiekanalen) 

Ja, geen probleem. De hondenharen bevriezen door de koude droogijskorrels. De hondenharen worden gelijk weggeblazen. 

Bij het reinigen met stoom moet het interieur vaak nog een dag drogen. Bij droogijsreiniging gaat dit veel sneller. 
Op het moment dat de droogijskorrels verdampen (sublimeren) is het oppervlak droog. Hierdoor is er geen wachttijd na het reinigen. Het voertuig kan gelijk gebruikt worden. Alleen bij een hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen kan het 15 tot 30 minuten duren voordat het oppervlak droog is. 

Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit de minst vervuilende methode is om viezigheid te verwijderen. Met droogijsreiniging is er geen luchtvervuiling, komt er geen vervuild water vrij en komen er geen chemische middelen vrij.