Over ULTECH

Toonaangevend in droogijsreiniging
0 +
Tevreden klanten
0 +
Specialist in autoreiniging
0 +

De kracht van ULTECH

ULTECH staat voor Ulft techniek en is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het reinigen door middel van droogijs. Al ruim 10 jaar werken wij met veel passie in verschillende branches en hebben wij veel ervaring in het verwijderen van vuil of welke vorm van viezigheid dan ook. Met een klein team helpen wij iedereen graag persoonlijk met het gewenste resultaat. 

Ultech is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende producten en onderdelen door middel van droogijs. In de autobranche waarin wij vooral actief zijn, maken wij auto’s in zijn geheel schoon en komen wij indien gewenst en mogelijk op locatie. Vieze autobekleding, motorruimtes en onderkanten zijn voor ons geen probleem. Dit doen wij snel, droog en schoon! Daarnaast zijn wij ook actief in andere branches zoals textiel, meubilair of andere industriële vakgebieden. ULTECH heeft al veel klanten blij mogen maken met het resultaat. Wilt u een afspraak maken of gewoon meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag persoonlijk!

Passie voor het vak

Bij ULTECH werken wij met passie voor de autobranche. Met veel zorgvuldigheid en kwaliteit zorgen wij ervoor dat de auto’s zo goed als nieuw ons terrein verlaten. Dit geeft ons veel voldoening. Met een klein team en echte autoliefhebbers helpen wij jou graag!